Book a Demo
search icon
illustration

Moderniseren van legacy-systemen

7 min (5 min video) read

publication inner img
illustration

Legacy-modernisering hoeft niet direct een volledige transformatie van uw gehele IT-landschap te betekenen. Start eenvoudig door het laten identificeren van de clusters code die op een veilige manier kunnen worden overgezet naar een nieuwe technologie, en prioriteer vervolgens de meest cruciale voor een migratie.

Veel organisaties zijn sterk afhankelijk van legacy-technologieën zoals COBOL, waarmee kernsystemen zijn opgebouwd die inmiddels verouderd, inflexibel en duur zijn.

Hoewel legacy-systemen voorkomen dat bedrijven gebruikmaken van nieuwe digitale technologieën en daarmee betere ervaringen creëren voor hun klanten, ontbreekt het de meeste organisaties aan een moderniseringsstrategie.

Waarom? Omdat software-modernisering kostbaar en riskant kan zijn. Maar het goede nieuws is dat dat niet zo hoeft te zijn.

Start uw digitale transformatie

SIG combineert unieke tooling met toonaangevende expertise om organisaties te helpen bij het kickstarten van hun legacy-modernisatie. In slechts enkele weken analyseren de experts van SIG elke regel van de broncode die aan uw systemen ten grondslag ligt en identificeren zij de kritieke clusters code die naar een nieuwe technologie kunnen worden gemigreerd.

 

yellow dot illustration

Let’s keep in touch

We'll keep you posted on the latest news, events, and publications.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.