Book a Demo
search icon
illustration
illustration

Progress en Software Improvement Group bundelen hun krachten om de kwaliteit en beveiliging van OpenEdge-applicaties te optimaliseren

27 September 2023

Dankzij dit strategische partnerschap krijgen Progress OpenEdge-klanten advies en richtlijnen om hun zakelijke applicaties te moderniseren en tegelijkertijd hun onderhoudskosten te verlagen.

Burlington, Massachusetts (V.S.), 26 september 2023—Progress (NASDAQ: PRGS), de vertrouwde leverancier van software voor applicatieontwikkeling en infrastructuur, heeft vandaag bekendgemaakt te gaan samenwerken met Software Improvement Group (SIG), een onafhankelijk technologie- en adviesbureau dat zich bezig houdt met de kwaliteit, beveiliging en optimalisering van software. Doel van dit partnerschap is om klanten te helpen hun bedrijfskritieke applicaties die gebouwd zijn op het Progress® OpenEdge®-platform up-to-date te houden, zodat ze goed en veilig blijven werken. Dankzij geautomatiseerde analyses via Sigrid®, het software assurance platform van SIG, weten OpenEdge-klanten op welke aspecten ze in technisch opzicht achterlopen en wanneer het tijd is om hun applicaties te moderniseren. 

Organisaties moeten continu hun essentiële zakelijke applicaties op peil houden en moderniseren. De samenwerking tussen Progress en SIG speelt in op deze behoefte door klanten een uiterst compleet overzicht te bieden van de gezondheid van hun gebruikersapplicaties. Klanten krijgen niet alleen een gedetailleerd beeld van hun applicaties, maar ook praktische richtlijnen op het gebied van kwaliteit en beveiliging. Per systeem wordt aangegeven waar gemoderniseerd moet worden en krijgt de klant ondersteuning bij het doorvoeren van aanpassingen in de software.

Progress gaat OpenEdge-gebruikers toegang bieden tot de krachtige functies van Sigrid, waarmee ze de kwaliteit van hun applicatiesoftware en architectuur kunnen meten. Daarnaast krijgen klanten advies om hun OpenEdge-applicaties op een slimme manier te moderniseren. OpenEdge-klanten kunnen proactief dreigende problemen aanpakken en de levensduur van hun applicaties verlengen.

“Ons partnerschap met SIG is belangrijk, aangezien het een unieke mogelijkheid is om de waarde van OpenEdge te vergroten. Dit doen we door onze klanten meer inzicht te bieden in de kwaliteit van hun applicatiesoftware, zodat hun bedrijfskritieke applicaties optimaal kunnen functioneren,” aldus John Ainsworth, vicevoorzitter en algemeen directeur Application & Data Platform bij Progress.

“De samenwerking tussen Progress en Software Improvement Group is gestoeld op een gezamenlijke visie: klanten helpen om gezonde, betrouwbare en toekomstbestendige softwareapplicaties te bouwen,” zegt Bart Fehmers, CEO van Software Improvement Group. “De integratie van het hoogwaardige OpenEdge-platform van Progress met SIG’s gerenommeerde software assurance platform Sigrid betekent dat er op deze markt een nieuwe norm is gezet voor het optimaliseren van software en het moderniseren van applicaties.”

OpenEdge is het toonaangevende platform voor het ontwikkelen van zakelijke applicaties die uitstekende prestaties leveren en een hoge mate van beschikbaarheid moeten bieden, maar ook flexibel zijn wat betreft uitbreidbaarheid, schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Ontwikkelaars over de hele wereld gebruiken het OpenEdge-platform om innovatieve zakelijke applicaties te bouwen waar cruciale sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en industrie op draaien.

Voor meer informatie kunt u zich aanmelden voor de webinar “A Comprehensive Approach to Enhancing Your OpenEdge Application.” 

Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) levert hoogwaardige technologische oplossingen en helpt bedrijven hun innovatiecyclus te versnellen, zodat ze sterker kunnen groeien en nog meer succes weten te behalen. Als vertrouwde leverancier van de beste producten om krachtige applicaties te ontwikkelen, implementeren en beheren, biedt Progress zijn klanten de mogelijkheid om de applicaties en ervaringen te bouwen die ze écht nodig hebben en om deze applicaties in te zetten waar en hoe ze maar willen, en op een veilige manier te beheren. Honderdduizenden bedrijven, waaronder 1.700 softwareleveranciers en 3,5 miljoen ontwikkelaars, weten dat ze kunnen vertrouwen op Progress om hun doelen te bereiken. Kijk voor meer informatie op www.progress.com of volg ons op LinkedIn, YouTube, Twitter, Facebook en Instagram

Over Software Improvement Group (SIG)

Software Improvement Group (SIG) stelt ondernemingen en overheidsinstanties in staat om toekomstbestendige software te ontwikkelen waar ze volledig op kunnen vertrouwen. Wij combineren ons software assurance platform Sigrid® met menselijke expertise, zodat we een grondige analyse kunnen maken van de kwaliteit en beveiliging van de softwarearchitectuur binnen een organisatie. Door het IT-landschap van onze klanten te scannen en te beoordelen met behulp van ‘s werelds grootste database voor analytische benchmarks helpen we hen om tijdig de risico’s en uitdagingen op technologisch gebied aan te pakken. SIG helpt bedrijven en organisaties om hun software te optimaliseren en een gezondere digitale wereld te creëren. Kijk voor meer informatie op www.softwareimprovementgroup.com

Progress en OpenEdge zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Progress Software Corporation en/of een van zijn dochterondernemingen of gelieerde bedrijven in de Verenigde Staten en andere landen. Alle overige vermelde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve rechthebbenden.

Contact personen voor de pers:   

Kim Baker
Progress
+1-800-213-3407
pr@progress.com

Nick Potts
Software Improvement Group
+31 20 664 4181
n.potts@sig.eu